Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına düzenınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda belli standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın veya ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı özellikle çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları karşı malumat alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ehven yangın bapsı elde edebilirsiniz.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah allıkıyoruz.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde erkek nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına yek çıkış kifayetli ikrar edilir.

Mizaç ekipleri her ihtimale karşı vaka yerinde apiko bir şekilde bekledi. Rastgele bir yaralı veya kişi kaybı sıfır yangın itfaiye aracı ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrolör altına düzenındı ve söndürüldü. Binanın çatkaloriın ve kenar cidarının alevli Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde yandığı hayaletler bir vatandaşın çökertme telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini çatlakştırmaya devam ederken, kolluk ekipleri olayla alakalı inceleme kellelattı.

Gök Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page